Sky – Galatasaray bjuder 10 miljoner för SneijderSky – Galatasaray offer 10 million for Sneijder

Sky – Galatasaray bjuder 10 miljoner för SneijderSky – Galatasaray offer 10 million for Sneijder-->
January 8, 2013 22:30
( )

Sky Italias expert Luca Marchetti uttalade sig nyligen angående det turkiska intresset för Wesley Sneijder: “Galatasaray har officiellt gått ut med att man kommer försöka köpa Sneijder. Turkarna vill få till stånd ett köp, jag tror att siffran kommer hamna runt 10 miljoner €. Spelaren däremot är inte så sugen på en flytt på grund av att turkarna inte verkar kunna leva upp till hans lönekrav. Vi får rikta uppmärksamhet till situationen med Paulinho,  så fort Sneijder lämnar kommer Inter att fokusera på brassen.”

Sky Italia’s transfer expert Luca Marchetti spoke moments ago on Sky regarding the Turkish interest for Wesley Sneijder: “Galatasaray have gone out officially and stated that they will try to sign Wesley Sneijder. The Turkish club want a permanent transfer, I think a deal can be made around a transfer fee of 10 million €. The player on the other hand isn’t so interested in moving because the Turks don’t seem to be able to match the players high wage demands. We also need to divert attention to Paulinho, as soon as Sneijder leaves Inter will focus entirely on the Brazilian.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter