Tuttosport: Lodi kommer till Milano innan matchen mellan Inter och TorinoTuttosport: Lodi will come to Milan before the game between Inter and Torino

Tuttosport: Lodi kommer till Milano innan matchen mellan Inter och TorinoTuttosport: Lodi will come to Milan before the game between Inter and Torino-->
<!--:sv-->Tuttosport: Lodi kommer till Milano innan matchen mellan Inter och Torino<!--:--><!--:en-->Tuttosport: Lodi will come to Milan before the game between Inter and Torino<!--:-->
January 8, 2013 19:00
( )


Idag skriver Turin-baserade Tuttosport att Francesco Lodi, trots ett motvilligt Catania, inom kort kommer bli en Interspelare. Tuttosport räknar kallt med att Lodi kommer vara tillgänglig för Inter efter sin avstängning på tre matcher, alltså till matchen mellan Inter och Torino.
Tuttosport reports today, despite strong resistance from Catania, that the deal for Lodi to Inter will go through. According to the Turin-based newspaper, the player will wear the Inter shirt when he returns from his suspenssion, which is in three games. Meaning the match between Inter and Torino.


By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter