Tuttosport – Campagnaro skriver på för InterTuttosport – Campagnaro will sign for Inter

Tuttosport – Campagnaro skriver på för InterTuttosport – Campagnaro will sign for Inter-->
<!--:sv-->Tuttosport – Campagnaro skriver på för Inter<!--:--><!--:en-->Tuttosport – Campagnaro will sign for Inter<!--:-->
January 9, 2013 20:05
( )

Den argentinska kolonin i Inter fortsätter att växa. Enligt Turin-baserade Tuttosport befinner sig Hugo Campagnaros agent i Milano för att slutförhandla om ett två-årskontrakt där mittbacken kommer tjäna 1,5 miljoner € netto. Det är fortfarande oklart ifall Campagnaro kommer spela klart säsongen hos Napoli och sedan gå som bosman till Inter eller om Inter tänker kompensera den ljusblåa klubben vid Vesuvius skugga så att flytten blir permanent redan i januari.

The Argentine colony at Inter continues to grow. According to Turin-based Tuttosport Hugo Campagnaro’s agent is currently in Milano to finalize a deal which would see his client sign a two-year contract where he wille arn 1,5 million € per season. It is still unclear if the player will play out his contract with Napoli, which is due to expire in June, or if Inter will compensate Napoli in order to make the transfer complete now in January,

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter