Balotellis klausul gäller… i 48 timmarBalotelli’s clause valid… For 48 hours

Balotellis klausul gäller… i 48 timmarBalotelli’s clause valid… For 48 hours-->
<!--:sv-->Balotellis klausul gäller… i 48 timmar<!--:--><!--:en-->Balotelli’s clause valid… For 48 hours<!--:-->
January 11, 2013 11:25
( )


Gazzettan skriver idag om Mario Balotellis situation i Inter och förköpsklausulen i hans kontrakt. På framsidan till Gazzetta della Sport så finner man en bild på Mario Balotelli, spelaren som gått från Inters ungdomsakademi till Manchester City och nu har en gås oplockad med Roberto Mancini. Ett uttalande från Piero Ausilio följer upp:

“Om City vill sälja så har vi rätt att stoppa försäljningen och komma med ett motbud först.”

Enligt Gazzettan så sätter detta Inter i förarsätet framför ett Milan som överväger sina möjligheter och Walter Mazzarris Napoli som i dagarna talat gott om SuperMario.

Balotelli själv säger att klausulen stämmer och existerar och gör så att om City får ett bud från någon annan klubb som de vill sälja för, så måste Inter kontaktas och ges 48 timmar att komma med ett svar. Detta håller Inter i ledningen för att återigen ta Mario Balotelli till Milano i blåsvarta färger.
La Gazzetta dello Sport speaks about the possible return of Inter’s Mario Balotelli. The pink newspaper opens up with a picture of the kid who grew up in the Nerazzurri youthsquad and now with an unburied hatchet with Roberto Mancini at Manchester City. These are the words of Piero Ausilio:
“If the City want to sell, we have a right of first refusal on the sale. To come up with our own bid.”
According to La Gazzetta, this is a very important factor that puts Inter in the lead, after having Milan considering a purchase and the appreciation for Balotelli from Walter Mazzarri and Napoli.

Balotelli says to Sky that there is a pre-emption clause effective, but with specific duration. That is, if City received an offer and wanted to sell Balotelli, Inter would be contacted and could come with an counter offer within 48 hours. This is the advantage that definitely keeps the Nerazzurri on track.


By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter