Belfodil: “Jag skulle vilja spela för Inter”Belfodil: “I would like to play for Inter”

Belfodil: “Jag skulle vilja spela för Inter”Belfodil: “I would like to play for Inter”-->
<!--:sv-->Belfodil: “Jag skulle vilja spela för Inter”<!--:--><!--:en-->Belfodil: “I would like to play for Inter”<!--:-->
January 11, 2013 06:49
( )

Den 20-åriga fransmannen med de algeriska rötterna, Ishak Belfodil, som anslöt till Parma i somras har gjort stor succé under den gångna hösten där han stått för 6 mål i Serie A. Den f.d. Bologna och Lyon-spelaren intervjuades av italienska Sky där han fick förklara varför han tror att det lossnat den här hösten: “När man är ung är det viktigt att få spela, här i Parma finns den här möjligheten. Vart drömmer jag om att få spela i framtiden? När jag var liten beundrade jag Real Madrid men jag måste säga att i Italien finns det många stora klubbar som Juventus, Milan och Inter.”

The 20-year old Frenchman with the Algerian roots, Ishak Belfodil, has been a revelation for Parma since joining them this past summer where he has managed to score 6 goals so far in the Serie A. The former Bologna and Lyon player was interviewed by Italian Sky where he was asked to explain why things have gone so well this season: “When you’re young it’s important to gain first team experience, this an opportunity which is available to me here at Parma. Where I dream to play in the future? When I was a little boy I admired Real Madrid but I have to say that in Italy there are several big clubs like Juventus, Milan and Inter.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter