Corriere dello Sport: Inter redo för PaulinhoCorriere dello Sport: Inter are ready for Paulinho assault

Corriere dello Sport: Inter redo för PaulinhoCorriere dello Sport: Inter are ready for Paulinho assault-->
<!--:sv-->Corriere dello Sport: Inter redo för Paulinho<!--:--><!--:en-->Corriere dello Sport: Inter are ready for Paulinho assault<!--:-->
January 11, 2013 07:57
( )

Enligt dagens första sida av pappersupplagan av Corriere dello Sport väntar Inter på att Sneijder ska acceptera Galatasarays bud för att direkt komma med ett bud för att knyta åt sig Paulinho. Samtidigt måste Inter erbjuda Mariga till Atalanta för att avsluta affären för Schelotto.

According to the frontpage of the paper edition of Corriere dello Sport, Inter are waiting for Sneijder to accept Galatasaray’s offer and as soon as this happens, Moratti & co will make a blitz to sign Brazilian international midfielder Paulinho. Also, Inter have to include Mariga in their offer in order to sign Schelotto from Atalanta. Full reports on these news and others will come as soon as they become available.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter