Gazzetta dello Sport – Sneijder går till Galatasaray till 99%Gazzetta dello Sport – 99% certain that Sneijder will sign for Galatasaray

Gazzetta dello Sport – Sneijder går till Galatasaray till 99%Gazzetta dello Sport – 99% certain that Sneijder will sign for Galatasaray-->
January 11, 2013 06:58
( )

Dagens pappersutgåva av Gazzetta dello Sport basunerar ut att Sneijder kommer till 99% att skriva på för Galatasaray och återger därmed helt och hållet de uttalanden som den turkiska storklubbens sportchef uttalade i turkisk media igår. Tidningen skriver: “Sneijder är nu omringad, men kommer med sitt svar på måndag.”

Todays paper edition of Gazzetta dello Sport writes that it’s 99% sure that Sneijder will sign for Galatasaray and thereby restating the words spoken by the Turkish giants Director of Sport yesterday. The newspaper states that: “Sneijder is now surrounded, he will come with a final response on Monday.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter