Sky – Inte säkert att Sneijder skriver på för GalatasaraySky – Not a certainty that Sneijder will sign for Galatasaray

Sky – Inte säkert att Sneijder skriver på för GalatasaraySky – Not a certainty that Sneijder will sign for Galatasaray-->
January 11, 2013 07:44
( )
SempreInter.com

Gianluca Di Marzio gick ut på italienska Sky Sport 24 med ett uttalande som går tvärt emot de rapporter som påstår att Sneijder i praktiken är klar för den turkiska storklubben: “I Turkiet är de övertygade om att Inter kommer sälja holländaren till Galatasaray och att Sneijder därmed accepterar budet. Vi är, däremot, inte riktigt lika övertygade om detta, vi får vänta och se över de kommande timmarna.”

Gianluca Di Marzio of Italian Sky Sport revealed last night that despite reports coming out of Turkey that Sneijder is practically a Galatasaray player, he is not entirely convinced that the deal will materialize: “In Turkey they are sure that Inter will sell the Dutchman to Galatasaray, who will accept the offer. We are, however, not that sure, we will have to wait and see over the comign hours.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter