Cordoba om transfermarknadenCordoba about the market

Cordoba om transfermarknadenCordoba about the market-->
January 13, 2013 13:02
( )


Inters team manager Ivan Cordoba uttalade sig igår till Sky om Inter nuvarande skadekris.

“Vi vet att det är något av en nödsituation, men vi lyckades ändå få med oss ett bra resultat. Spelarna har tränat bra för den här matchen. Prioriteringar på transfermarknaden?
Det är något som borde talas om med de som är ansvariga. Jag vet visserligen vad Stramaccioni vill ha och vad Inter behöver på en teknisk nivå. Men jag jobbar med laget och vi håller fokus på matcherna nästa vecka. Därefter får vi se vad som händer mellan nu och den 31:a januari.”

Om Silvestre:
“Jag vill minnas att han började säsongen som en av de mest stabila i laget, sedan gick hans form nedåt och Juan, Ranocchia och Samuel spelade bra och förtjänade sina platser. Silvestre är fortfarande en tillgång som kan hjälpa till när han behövs i matcher som denna.”

Om Quintero:
Jag älskar honom. Nu vet jag att han inte har spelat på ett tag, men jag önskar honom all lycka.
Veratti? Han är mycket bra han också.
Ivan Ramiro Cordoba, Inter’s team manager spoke yesterday to Sky about Inter’s many injuries.

“We are aware that we are in an emergency, but we still have to make good results. We have prepared well for this match during the week and we did what we had to do. Market priorities? It ‘sa question that should be answered by those involved in the market. I certainly what Stramaccioni wants, because I know what we need on a technical level, but now the team is focused in the games next week. Then we will see what will happen between now and 31 “.

On Silvestre:
“I remember that at the beginning of the season he started as one of the most reliable, then slowly came out of shape and Juan, Ranocchia and Samuel played good and earned thier places. For him it was difficult, but he has always proved his worth for this group and now he can give us a big hand in a hard game.

 Quintero? I love him, I know it’s been a while since he played. I wish him all the best. Verratti? Very strong as well. “

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter