Ack så skadad man blivit. Det är inte helt utan att man kniper ihop skinkorna av förskräckelse när någon kommer i en mot en situation med Matias Silvestre. Framför allt en Matias Silvestre som backas upp av en Jonathan på utsidan.  Pescara är ett mycket underskattat lag som sällan gör en dålig match. Kanske hade Inter tur att Pescara tvålade till Fiorentina ordentligt i förra omgången, annars kanske vi hade sovit på samma sätt som ”Violas” gjorde och fått gå samma bittra öde tillmötes.

Guarin visar återigen att han är viktig för Inter med sitt slit fram och tillbaka i planen och tar mer och mer rollen som Inters svar på Kevin Boateng och Arturo Vidal. Kanske inte perfekt slipad i tekniken, men han lyfter Inter och det är något som ska värderas högt.

Sett till en backlinje som idag utgjordes av tre spelare som inte brukar ha de ordinarieplatserna så kan man inte klaga allt för mycket. Esteban Cambiasso gör sällan några fel oavsett vart han står på planen och axlar Walter Samuels roll i mitten på ett alldeles utmärkt sätt. Sedan så har Chivu också blivit en tryggare spelpjäs att ha på planen, trots att han ibland kan göra helt sinnessjuka tokmissar (vi alla minns Marseille-matchen), så är han mestadels av tiden välpositionerad och trygg i sitt spel.

Marco Benassi gör sin Serie A-debut och gör det faktiskt riktigt bra. Fina fötter och spelar med friskt humör och jobbar för laget. Ingenting spektakulärt från Benassi möjligtvis, men han gör mer nytta än skada på planen. Ett par fina skott ockås. Benassi kanske kan bli något som faktiskt rotar sig i Inter. Bäst på planen är Antonio Cassano, återigen. Briljansen i hans fötter är bortom alla beskrivningar. Vem är egentligen Wesley Sneijder? När Cassano har sådana här dagar så saknar man inte Wesley Sneijder.

Jonathan, Jonathan, Jonathan. För en liten liten stund hade jag lite hopp om att Jonathan faktiskt var en brasiliansk spelare och inte från ännu sydligare bredd grader. Men efter 45 minuter stod det klart. Jonathan är sänd till oss från helvetet. Vad är meningen med att spela loss den Skårpans storebrosa om han har samma bollkänsla som en hink med räkor? Det är som att se Cassano passa en boll till sin absoluta motpool.

Inte någon fantastisk match mot Pescara och vi ska nog vara glada att ta poäng i den här matchen och nu blicka framåt mot att ta sig an Roma på bortaplan, vilket lär bli allt annat än lätt. Men, med det här laget så ser jag inte hur det skulle vara omöjligt.