Gargano: “Svår match men skönt vinst”Gargano: “Difficult match but great win”

Gargano: “Svår match men skönt vinst”Gargano: “Difficult match but great win”-->
<!--:sv-->Gargano: “Svår match men skönt vinst”<!--:--><!--:en-->Gargano: “Difficult match but great win”<!--:-->
January 16, 2013 06:24
( )

Kvartsfinalen i Coppa Italia mot Bologna blev allt annat än en enkel promenadseger och satt väldigt hårt inne, tills den 120:e minuten. En som missade matchen på grund av skada men ändå är väldigt glad är Walter Gargano som på twitter skriver: “Vilken match! Vi led mycket, men vi kvalificerade oss för nästa omgång.”

The quarterfinal of the Coppa Italia against Bologna was anythign but a walk in the park for the Nerazzurri and the winner didn’t come until the 120th minute. One Inter-player who had to sit out last ights fixture due to injury  but who’s very happy nonetheless is Walter Gargano who Tweets: “What a match! We suffered a lot but still managed to qualify for the next round.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter