Gazzettan: “Milans intresse för Balotelli är inte en slump”La Gazzetta: “Milan’s interest for Balotelli is not a coincidence”

Gazzettan: “Milans intresse för Balotelli är inte en slump”La Gazzetta: “Milan’s interest for Balotelli is not a coincidence”-->
January 16, 2013 19:34
( )


Enligt Gazzetta della Sport så är Milans intresse för Mario Balotelli knappast en slump, utan snarare ett försök till att återigen starta ett derby på transfermarknaden. Milans intresse för Balotelli uppkom efter att Inters Piero Ausilio öppnade upp för användandet av återköpsklausulen som Inter lagt in i Balotellis kontrakt med City. Milan vill nu återigen störa Inters affärer som man gjort med allt från Bellomo och Lodi, till Jorginho och Schelotto.
According to reports from La Gazzetta dello Sport, The conquest for Mario Balotelli was not a random choice from AC Milan’s Adriano Galliani. This is a tactical move by the Rossoneri to put press on Inter, who through the DS Piero Ausilio has opened for the use of the pre-emption clause in the player’s contract when he signed with the City. This is not a coincidence, but one more attempt to start a derby one on more, of the many different market objectives, such as Bellomo and Lodi, aswell as Jorginho and Schelotto.  “The Rossoneri have challenged Inter on the market to stand in the way for Massimo Moratti’s attempt to get SuperMario.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter