Zanetti: “Önskar Wes lycka till”Zanetti: “We wish Wes all the best”

Zanetti: “Önskar Wes lycka till”Zanetti: “We wish Wes all the best”-->
January 21, 2013 00:15
( )

Zanetti Salme
Inters lagkapten Javier Zanetti intervjuades av Italienska RAI Sport kort efter slutsignalen och fick direkt frågan ifall detta var två poäng förlorade eller en poäng vunnen i jakten på Champions League?: “Det är definitivt en vunnen poäng, det är fortfarande många matcher kvar. Inter spelade en bra match mot Roma som under vissa tillfällen satte oss i svårigheter, men vi hade också chanser att vinna ikväll. Vi mår bra, även efter de 120 minuterna i Coppa Italia så spelade vi med hög intensitet men det är inte lätt att spela under de här omständigheterna.”
Självklart fick Zanetti även svara på frågor angående Sneijder som han svarade på så här: “Vi önskar honom all lycka, Sneijder gjorde väldigt stora saker här tillsammans med oss, nu har han valt att gå en annan väg och spela i en annan fotbollsliga. Däremot kan man inte diskutera hans kvalitéer, jag önskar honom allt det bästa både som lagkapten och som vän. Hur ser vår framtid ut utan Sneijder? Det är en ny resa, vi håller på att utvecklas och växa, vi har haft våra toppar och dalar men vi har fullt förtroende för att vi ska kunna sluta topp 3.”
Zanetti fick även ge sin syn på straffen och valde att svara diplomatiskt: “På plan tyckte vi att det såg ut som en korrekt straff, sedan sa dom till oss att Ranocchia inte rörde honom. Det viktigaste är att efter deras mål förlorade vi inte våra huvuden, vi lyckades kvittera och efter halvleks-pausen skapade vi lika många chanser som Roma. Jag tycker att oavgjort var det mest rättvisa resultatet.”
En kort stund därefter intervjuades kaptenen av Premium Calcio och fick förklara omfamningen med Zeman: “Jag känner honom mycket väl, jag gick över för att tacka honom för de vänliga orden han sa om mig igår samt att häls på honom. Han har alltid varit en stark tränare, jag har alltid värderat honom högt” avslutar kaptenen intervjun.

Zanetti Salme
Inter’s talismanic skipper Javier Zanetti, was interviewed by RAI shortly after tonights draw at the Stadio Olimpico between his Inter and Roma and was immediately asked if tonights result meant that it was two points lost or 1 point gained in the chase for next years Champions League: “It is definately a point gained, there are still many matches left to play. Inter played a good game against Roma who put us in difficulties but we also had chances to win tonight. We are feeling good, despite the 120 minutes in the Coppa Italia we managed to play with a high intensity and that is not easy during these circumstances.
Naturaly Zanetti was asked regarding the transfer of Sneijder to Galatasaray: “We wish him all the best, Sneijder achieved great things here together with us, now he has chosen to go on a different path and to play in a different league. His qualities however are not up for debate, I wish him all the best both as a captain and as a friend. How do Inter’s prospects look after Sneijder’s departure? We’re on a new path, we’re developing and we continue to grow, we’ve had our highs and lows but we’re fully confident that we will be able to finish in the top 3.”
Zanetti was also asked to give his perception of the penalty awarded to Roma and chose to answer diplomatically: “On the pitch it looked like a correct decision but after the match they told us that Ranocchia didn’t even touch him. The most important thing is that we didn’t lose our heads, we managed to equalize and the after the break we created just as many chances as Roma. I think in the end a draw was the most fair result.”
Moments later Zanetti was asked by Premium Calcio about his embrace of Zeman after the final whistle: “I know him very well, I went over to him to thank him for all the kind words he said about me yesterday and to also salute him. He has always been a great coach, I’ve always held him i high regard” Zanetti concludes.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter