Dzeko’s agent: “Inter? Only loose talk”Dzekos agent: “Inter? Bara lösa rykten”

Dzeko’s agent: “Inter? Only loose talk”Dzekos agent: “Inter? Bara lösa rykten”-->
<!--:en-->Dzeko’s agent: “Inter? Only loose talk”<!--:--><!--:sv-->Dzekos agent: “Inter? Bara lösa rykten”<!--:-->
January 24, 2013 20:08
( )

edin dzeko
Edin Dzekos agent, Irfan Redzepagic, was interviewed by Calciomercato.it and quashed the rumours that place his client at Inter: “So far it’s been nothing but loose talk. I have no news regarding Edin because he is very happy at City and has a very long contract with the club. From Italy I haven’t received any calls” the agent concludes.edin dzeko
Irfan Redzepagic, Edin Dzekos agent, intervjuades av Calciomercato.it och tystar ner de röster som gör gällande att hans klient skulle vara på väg till Inter: “Hittills har det bara varit lösa rykten. Jag har inga nyheter gällande Edin eftersom han trivs väldigt bra i City och han har ett väldigt långt kontrakt. Från Italien har jag inte mottagit något samtal” avslutar agenten.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter