Gago wants to leave Valencia. Inter considersGago vill lämna Valencia. Inter överväger

Gago wants to leave Valencia. Inter considersGago vill lämna Valencia. Inter överväger-->
<!--:en-->Gago wants to leave Valencia. Inter considers<!--:--><!--:sv-->Gago vill lämna Valencia. Inter överväger<!--:-->
January 24, 2013 11:26
( )
SempreInter.com

gago01

The Argentinian midfielder Fernando Gago, previously in Real Madrid and Roma wants to leave his current club Valencia. The price is interesting for Inter. A low cost worth 3,5 million euros. Inter evaluates the situation. Gago are probably not the midfielder Inter are looking for, but as Corriere dello Sport writes, it is worth noticing. gago01
Fernando Gago, en argentisk mittfältare med förflutet i Real Madrid och Roma. Han vill nu lämna sin nuvarande klubb Valencia och priset rapporteras av Corriere dello Sport vara mycket lågt, 3,5 miljoner euro. Inter överväger situationen, men troligen är det inte den typen av mittfältare som Inter är ute efter.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter