Paulinho will be difficult, but the clause existsPaulinho blir svårt, men klausulen finns

Paulinho will be difficult, but the clause existsPaulinho blir svårt, men klausulen finns-->
<!--:en-->Paulinho will be difficult, but the clause exists<!--:--><!--:sv-->Paulinho blir svårt, men klausulen finns<!--:-->
January 24, 2013 20:23
( )

Paulinho
Andrea Stramaccioni really likes Paulinho. The Brazilian midfielder from Corintihians is the number one priorty for Inter, but Corintihians does not want to sell him. However, Fcinternews.it reports today that the clause do exist and is Worth 18 million euros, a manageble price for something you really want. It is also said that Inter can finance such a price after the sale of Wesley Sneijder. The vision is real and the price is set, but it will not be easy. Paulinho
Paulinho är en favorit för Andrea Stramaccioni. Han räknas som Inters första prioritering, men Corinthians vill inte sälja Paulinho. Däremot så rapporterar Fcinternews.it idag att en utköpsklausul finns och är satt till 18 miljoner euro. Ett pris som Inter kan möta efter försäljningen av Wesley Sneijder. Visionen är på riktigt och priset är utsatt, men det kommer inte att bli lätt.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter