Schelotto costs more than Wesley Sneijder!Schelotto kostar mer än Wesley Sneijder?

Schelotto costs more than Wesley Sneijder!Schelotto kostar mer än Wesley Sneijder?-->
January 24, 2013 11:30
( )

Sneijder01
Sky reports today on the final costs for Ezequiel Schelotto. Schelotto would cost Inter 6 million euros plus half of Marko Livaja, who is valued around 4 million euros. Total price would be 8 million euros. A half a million more than Wesley Sneijder. Sneijder01
Sky rapporterar idag det slutgiliga priset som Inter skulle tvingas betala för att få Ezequiel Schelotto. Prislappen skulle landa på 6 miljoner plus hälften av Marko Livaja som värderas till 4 miljoner euro. Alltså skulle Schelotto kosta 8 miljoner euro. En halv miljon mer än Wesley Sneijder.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter