The situation for Milito and Samuel Situationen för Milito och Samuel

The situation for Milito and Samuel Situationen för Milito och Samuel-->
January 25, 2013 12:07
( )

Zlatan+Ibrahimovic+Walter+Samuel+AC+Milan+EUSi7o0YZ39l
La Gazzetta della Sport reports today on the injuries for Walter Samuel and Diego Milito. A date of return is not yet set, but the Argentinians are rehabilitating, Walter Samuel for a tore in his heel and Diego Milito for a blow to his left knee. More reports will comeZlatan+Ibrahimovic+Walter+Samuel+AC+Milan+EUSi7o0YZ39l
Gazzettan rapporterar idag om skadorna på Diego Milito och Walter Samuel. Några datum för deras comeback är inte satt, men både rehabtränar. Samuel för en slitning i hälsenan och Diego Milito för en smäll mot sitt vänsterknä. Mer uppgifter lär vänta under helgen.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter