Matrix on Balotelli: “He is my friend”Matrix om Balotelli: “Han är min vän”

Matrix on Balotelli: “He is my friend”Matrix om Balotelli: “Han är min vän”-->
<!--:en-->Matrix on Balotelli: “He is my friend”<!--:--><!--:sv-->Matrix om Balotelli: “Han är min vän”<!--:-->
January 28, 2013 16:53
( )

Matrix
Marco Materazzi spoke today to GazzaOffside about his former teammate Mario Balotelli, who is rumoured to be close to joining AC Milan.
“If he can move to Milan? Absolutely, and he could just aswell carry them to the third place with his qualities. We all know that he likes them. He had Milan-socks on in our dressing room…and I tore them of his feet.”

“He is my friend, yet in the end you have to realize what kind of person Mario is. He is a big child, he likes to have fun all the time, and so had I in his company. I have only good memories with Mario. I don’t know if he only has good memories with me, after the game against Barcelona. But he was like a son or a younger brother to me, when we were togheter in Inter.” Matrix
Marco Materazzi uttalade sig idag till GazzaOffside och pratade om Mario Balotelli och hans potentiella flytt till AC Milan.
“Om han kan gå till Milan? Absolut, och med hans kvalitéer så kan han höja dem upp till en tredje plats. Vi vet alla att han gillar Milan också. Han kom en gång med Milan-strumpor in i omklädningsrummet….jag slet dem av hans fötter.”

“Han är min vän. Men man måste förstå sig på Balotelli och det man måste förstå är att han är ett stort barn, han vill bara ha roligt hela tiden och det har man alltid i hans sällskap. Jag har bara goda minnen med Balo, jag vet inte om han bara har goda minnen med mig efter matchen mot Barcelona. Han var som en son eller en yngre bror för mig när vi var i Inter. “

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter