Kuzmanovic signs a contract to 2017Kuzmanovic skriver kontrakt till 2017

Kuzmanovic signs a contract to 2017Kuzmanovic skriver kontrakt till 2017-->
<!--:en-->Kuzmanovic signs a contract to 2017<!--:--><!--:sv-->Kuzmanovic skriver kontrakt till 2017<!--:-->
January 30, 2013 13:14
( )

kuzmanovic
Kuzmanovic is an Inter player, according to Fcinternews.it. He has signed a contract that will last untill 2017, his salary has not yet been reveald to the press. At the same time, Inter continues the negotiations with Anderlecht for Lucas Biglia. kuzmanovic
Kuzmanovic är klar för Inter, enligt Fcinternews.it och kommer för en summa av två miljoner euro. Kontraktet som sägs ha skrivits ska sträcka sig framtill 2017. Kuzmanovic lön har ännu inte offentliggjorts. Samtidigt fortsätter Inters förhandlingar med Anderlecht för att även ta in Lucas Biglia idag eller imorgon.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter