Mondo Nerazzurro #14: “Mardrömmen i Siena”

February 5, 2013 12:00
( )

I dagens Mondo Nerazzurro diskuterar Nima, Danny och Hampus förlusten mot Siena, blickar framåt mot Chievo, delar ris & ros i veckans Moggi & Moratti samt mycket mer.

https://mondonerazzurropod.podomatic.com/entry/2013-02-05T15_29_32-08_00

Mondo Nerazzurro är SempreInter.coms egna podcast-radio. Det ni hör här handlar till 100% om Inter. Vi vill klargöra på förhand att saker som sägs i detta program inte är personligt riktat mot någon av våra läsare eller mot någon annan. Vi mottager gärna er konstruktiva kritik och ber på förhand om ursäkt ifall någon skulle ta illa vid sig från vad som sägs i vårt program. Ta det ni hör med en nypa salt och luta er tillbaka och följ med ner i den blåsvarta världen: Mondo Nerazzurro!

By Nima Tavallaey Roodsari