Bardi’s agent: “A lot of requests for him”Bardis agent: “Många frågar om honom”

Bardi’s agent: “A lot of requests for him”Bardis agent: “Många frågar om honom”-->
<!--:en-->Bardi’s agent: “A lot of requests for him”<!--:--><!--:sv-->Bardis agent: “Många frågar om honom”<!--:-->
February 6, 2013 17:44
( )

Bardi01

 

Francesco Bardi’s agent, Vincenzo Rispoli, answered questions regarding his clients future when he was interviewed by Tuttomercatoweb: “Right now he isn’t at all concerned regarding the his future, instead he is focused on finishing the season in a good way. He is only 21 years old and he knows that in our football age counts, Carrizo is 28 and has won a lot. Francesco must no focus on ending the season well ahead of the European Championships. His future? There are several teams in Serie A who have asked us about him but we will wait until the end of the season before making a final decision together with Inter.”

 Bardi01

Francesco Bardis agent Vincenzo Rispoli, svarade på frågor gällande sin klients framtid när han intervjuades av Tuttomercatoweb: “Just nu är han inte alls bekymrad gällande framtiden, utan han är fokuserad på att avsluta säsongen på ett bra sätt. Han är 21 år gammal men han vet att ålder är viktigt i våran fotboll, Carrizo är 28 och har vunnit mycket. Francesco måste nu tänka på att spurta inför EM. Hans framtid? Det finns flera lag i Serie A som har frågat om honom men vi väntar till slutet av säsongen innan då vi kommer ta ett beslut tillsammans med Inter.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter