Inter wants Pedro Obiang in JuneInter jagar Pedro Obiang i Juni

Inter wants Pedro Obiang in JuneInter jagar Pedro Obiang i Juni-->
<!--:en-->Inter wants Pedro Obiang in June<!--:--><!--:sv-->Inter jagar Pedro Obiang i Juni<!--:-->
February 9, 2013 18:01
( )

Pedro-Obiang_0
Inter are on the chase for two Sampdoria players in June. First is, of course, Mauro Icardi, but now Inter also want Pedro Obiang. Inter can expected to be challenged by Napoli and Roma in the hunt for the young midfielder. Either way, Pedro Obiang is now one of Inters targets for next season. This is reported by Gazzetta della Sport. Pedro-Obiang_0
Inter jagar två spelare från Sampdoria till sommaren. Först är såklart Mauro Icardi, men nu läggs även Pedro Obiang till på listan. Inter kan dock vänta sig att utmanas av Roma och Napoli för den unge spanjorens signatur. Oavsett, Obiang är nu ett mål som Inter kommer försöka värva. Detta enligt Gazzetta della Sport.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter