Stadio: Moratti wotes San Donato, Yet Rho remainsStadio: Moratti röstar för San Donato, men Rho finns kvar

Stadio: Moratti wotes San Donato, Yet Rho remainsStadio: Moratti röstar för San Donato, men Rho finns kvar-->
February 27, 2013 13:14
( )

Moratti01

Gazzetta della Sport yesterday published a statement from Massimo Moratti, were the Inter president claims that he wants to build the new arena in the area of San Donato. Today, the same topic is dicussed further. However, San Donato is not as likely as the Rho Fiera-district. West side of Milan. The only problem with Rho Fiera is that the waiting time is remarkably longer than San Donato. Moratti01
Gazzetta della Sport publicerade igår ett uttalande från Moratti där han sa att han skulle vilja se Inters nya arena i området San Donato. Idag skrivs det vidare om ämnet, men att San Donato inte är lika troligt som att arenan hamnar i stadsdelen Rho Fiera. Västra sidan av Milano. Problemet med Rho Fiera är att väntetiden och konstruktionstiden är märkbart längre än San Donato.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter