Cassano: “There’s Mourinho…”Cassano: “Där är Mourinho…”

Cassano: “There’s Mourinho…”Cassano: “Där är Mourinho…”-->
<!--:en-->Cassano: “There’s Mourinho…”<!--:--><!--:sv-->Cassano: “Där är Mourinho…”<!--:-->
March 3, 2013 11:45
( )
SempreInter.com

stramaccioni_cassano_eredeti
Gazzetta della Sport provides us with some information today regarding the fight between Antonio Cassano and Andrea Stramaccioni. During Friday’s practice match, Antonio Cassano got frustrated with Stramaccioni and said, with a tone of sarcasm “There’s Mourinho”. After that, the players and the coach went down to the locker room and words were thrown in both directions from Fanantonio and Strama. Down in the locker room, Dejan Stankovic and Ivan Cordoba are the ones that needs to separate Cassano and Stramaccioni from each other after they had started pushing each other. Luckily, no punches were thrown.stramaccioni_cassano_eredeti
Gazzetta della Sport ger oss idag lite klarhet i bråket mellan Stramaccioni och Antonio Cassano. Under fredagens träning spelades en träningsmatch och Cassano blir frustrerad med Stramaccionis direktiv och avblåsningar. När allt väl avslutas säger Cassano, med en sarkastisk ton. “Där är Mourinho”, riktat mot Stramaccioni. Medans spelarna går mot omklädningsrummet fortsätter Stramaccioni och Cassano att hetsa varandra, väl nere i omklädningsrummet så behövs Ivan Cordoba och Dejan Stankovic för att hålla de båda ifrån att slå varandra.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter