Zanetti: “All is good with Cassano”Zanetti: “Allt är bra med Cassano”

Zanetti: “All is good with Cassano”Zanetti: “Allt är bra med Cassano”-->
March 5, 2013 13:14
( )

zanetti pupi
Last night, the Golden Ball-store in Milan had it’s grand opening and at the event, two Interplayers joined. Alvaro Periera and Javier Zanetti. Periera and Zanetti walked around the approxomatly 200 fans and the questions about Cassano kept on coming. At last Zanetti answered that there is no problem with Cassano. This is reported by Fcinternews.it today.zanetti pupi
Igår invigdes Golden Ball-butiken i Milano. På plats fanns två Interspelare. Javier Zanetti och Alvaro Periera. Periera och Zanetti gick runt och minglade och frågorna ställdes frekvent från det cirka 200 fansen som var där. “Hur ser läget ut med Cassano?”
Javier Zanetti valde då att svara på frågan och bekräftade att det inte finns några problem mellan Cassano och laget. Kort därefter entrade även Francesco Totti butiken. Detta rapporterar Fcinternews.it

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter