Joel Obi in surgury. Season overJoel Obi opereras. Säsongen över

Joel Obi in surgury. Season overJoel Obi opereras. Säsongen över-->
March 10, 2013 10:31
( )

Joel_Chukwuma_Obi_-_Inter_Mailand_(2)
Inter’s young Nigerian midfielder Joel Obi has been fighting with injuries the whole season. Now comes even more bad news for Obi and for Inter. Joel Obi is in need of surgury for his knee. He went through the operation in Finland and now, as a result, he need a lot of time for recovery. Therefor, Joel Obi can consider his season over. Joel_Chukwuma_Obi_-_Inter_Mailand_(2)
Inter’s unge nigerianske mittfältare Joel Obi har kämpat med skadebesvär under hela säsong och endast spelat ett fåtal matcher. Fler tråkiga nyheter kommer idag för Obi och för Inter. Mittfältaren har behövt genomgå en operation för sitt knä. Operationen skedde i Finland med lyckat resultat. Dessvärre är läketiden lång och Joel Obis säsong är dessvärre över.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter