Juan Jesus suspended against SampdoriaJuan Jesus avstängd mot Sampdoria

Juan Jesus suspended against SampdoriaJuan Jesus avstängd mot Sampdoria-->
<!--:en-->Juan Jesus suspended against Sampdoria<!--:--><!--:sv-->Juan Jesus avstängd mot Sampdoria<!--:-->
March 11, 2013 17:27
( )

JuanJesusInter

 

Juan Jesus was one of the Inter players who’d be suspended if he received a yellow card against Bologna. In the second half he protested against a refereeing decision and got the yellow card which now makes him miss the game against Sapdoria coming weekend. Juan has received 8 yellow cards this year in the Serie A.JuanJesusInter

Juan Jesus var inför matchen mot Bologna i farozonen för att bli avstängd om han skulle dra på sig ett gult kort. I andra halvlek så protesterade han mot ett domslut och fick det gula kort som gör att han nu blir avstängd mot Sampdoria kommande helg. Juan har sammanlagt dragit på sig 8 varningar i årets upplaga av Serie A.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter