Mondo Nerazzurro del 19: “Fegt att skylla allt på Strama”

Mondo Nerazzurro del 19: “Fegt att skylla allt på Strama”-->
March 11, 2013 19:40
( )

Mondo

I dagens Mondo Nerazzurro diskuterar Hampus, Nima, Danny och vår utsände på plats nere i Milano Matteo kölhalningen mot Tottenham samt fadäsen mot Bologna. Vi blickar även framåt emot returen mot Spurs samt söndagens match mot Sampdoria, utser veckans Moggi & Moratti, svarar på läsarfrågor med mera!

För direktlänk till podden klicka här.

Mondo Nerazzurro är SempreInter.coms egna podcast-radio. Det ni hör här handlar till 100% om Inter. Vi vill klargöra på förhand att saker som sägs i detta program inte är personligt riktat mot någon av våra läsare eller mot någon annan. Vi mottager gärna er konstruktiva kritik och ber på förhand om ursäkt ifall någon skulle ta illa vid sig från vad som sägs i vårt program. Ta det ni hör med en nypa salt och luta er tillbaka och följ med ner i den blåsvarta världen: Mondo Nerazzurro!

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter