Guarin: “Europa League? We can still go through”Guarin: “Europa League? Vi kan fortfarande gå vidare”

Guarin: “Europa League? We can still go through”Guarin: “Europa League? Vi kan fortfarande gå vidare”-->
<!--:en-->Guarin: “Europa League? We can still go through”<!--:--><!--:sv-->Guarin: “Europa League? Vi kan fortfarande gå vidare”<!--:-->
March 12, 2013 15:49
( )

Guarin scream

 

After Cambiasso and Palacio, it was Fredy Guarins turn to be interviewed by UEFA’s homepage: “The Europa League is a great experience, I knowthe tournament well and it’s very important for us. It’s a difficult tournament with some very good opponents, in order for us to win it we have to take it one match at a time.”Guarin scream

Efter Cambiasso och Palacio var det Fredy Guarin’s tur att bli intervjuad av UEFA’s hemsida: “Europa League är en bra erfarenhet, jag känner till turneringen väl och den är väldigt viktig för oss. Det är en tuff turnering med många svåra motståndare, för att vinna den måste vi ta det en match åt gången.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter