Nebuloni (Sky): “Cassano will leave Inter in June”Nebuloni (Sky): “Cassano lämnar Inter i juni”

Nebuloni (Sky): “Cassano will leave Inter in June”Nebuloni (Sky): “Cassano lämnar Inter i juni”-->
<!--:en-->Nebuloni (Sky): “Cassano will leave Inter in June”<!--:--><!--:sv-->Nebuloni (Sky): “Cassano lämnar Inter i juni”<!--:-->
March 12, 2013 16:47
( )

stramaccioni_cassano_eredeti

The journalist Massimiliano Nebuloni tells Sky Sport 24 that he is adamant that Antonio Cassano will leave Inter in June: “It’s almost a certainty that Cassano will leave Inter at the end of the season. I think that Cassano will leave, I’m almost certain, this is how things stand after the argument with Andrea Stramaccioni” Nebuloni states.stramaccioni_cassano_eredeti

Journalisten Massimiliano Nebuloni säger på Sky Sport 24 att han är helt säker att Antonio Cassano kommer lämna Inter i juni: “Det är nästan helt säkert att Cassano kommer lämna Inter i slutet av säsongen. Jag tror att Cassano kommer försvinna, jag är nästan helt säker, så ser situationen ut efter grälet med Andrea Stramaccioni” slår han fast.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter