Palacio: “I want to win the Europa League”Palacio: “Jag vill vinna Europa League”

Palacio: “I want to win the Europa League”Palacio: “Jag vill vinna Europa League”-->
<!--:en-->Palacio: “I want to win the Europa League”<!--:--><!--:sv-->Palacio: “Jag vill vinna Europa League”<!--:-->
March 12, 2013 16:27
( )

Palacio02

 

Rodrigo Palacio was interviewed by UEFA’s official homepage and was in a positive mood before the return leg against Tottenham: “It’s a very important tournament, a big one, especially now since there are so many big and good opponents and we hope to win it.”Palacio02

Rodrigo Palacio intervjuades av UEFA’s officiella hemsida och var positivt inställd inför returen mot Tottenham: “Det är en viktig turnering, stor, speciellt nu eftersom det finns många duktiga och stora motståndare, och vi hoppas att vi kan vinna den.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter