Another player could soon be ready for InterYtterligare en spelare kan inom kort bli klar för Inter

Another player could soon be ready for InterYtterligare en spelare kan inom kort bli klar för Inter-->
<!--:en-->Another player could soon be ready for Inter<!--:--><!--:sv-->Ytterligare en spelare kan inom kort bli klar för Inter<!--:-->
March 13, 2013 18:26
( )

mihajlovic
Hugo Campagnaro, Diego Laxalt, Marco Andreolli, Ruben Botta and Mauro Icardi. These are the names that are more or less a part of Inter’s squad for the next season. But that does not seem to be enough. According to the Gazzetta della Sport, Inter could sign the german fullback Sebastian Jung, from Eintracht. A transfer fee that would be around 2,5 million euros. /02/mihajlovic-e1330550033957.jpg”>mihajlovic
Hugo Campagnaro, Diego Laxalt, Marco Andreolli, Ruben Botta and Mauro Icardi. Detta är namnen på spelarna som mer eller mindre är klara för Inter inför nästa säsong. Nu rapporterar Gazzetta della Sport om ett femte namn. Sebastian Jung från Eintracht. Rapporter säger att Inter kommer försöka knyta till sig spelaren så fort som möjligt. Transfersumman rapporteras ligga på 2,5 miljoner euro.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter