Front page of the Gazzetta: “Mihajlovic, Mazzarri or Blanc”Framsidan på Gazzettan: “Mihajlovic, Mazzarri eller Blanc”

Front page of the Gazzetta: “Mihajlovic, Mazzarri or Blanc”Framsidan på Gazzettan: “Mihajlovic, Mazzarri eller Blanc”-->
<!--:en-->Front page of the Gazzetta: “Mihajlovic, Mazzarri or Blanc”<!--:--><!--:sv-->Framsidan på Gazzettan: “Mihajlovic, Mazzarri eller Blanc”<!--:-->
March 13, 2013 18:19
( )

mihajlovic
On the front page of this mornings Gazzetta della Sport, there is an artichle about Inter and the pursuit for a possible replacement for Andrea Stramaccioni, now or to the next season. The names are Walter Mazzarri, Sinisa Mihajlovic or Laurent Blanc. According to the Gazzetta, the favorite is Sinisa Mihajlovic. Mihajlovic is today the coach of the Serbian International Squad. mihajlovic
På framsidan av dagens Gazzetta della Sport finner vi en artikel om Inters jakt på en ersättare till Andrea Stramaccioni, antingen nu eller till sommaren. Namnen är Laurent Blanc, Walter Mazzarri eller Sinisa Mihajlovic. Enligt Gazzettan så är Mihajlovic det hetaste alternativet. Kanske vi kan få se en återkomst till tränarbänken för serben. Mihajlovic är idag tränare för det serbiska landslaget.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter