Nagatomo left out of Japan’s national squadNagatomo lämnas utanför det japanska landslaget

Nagatomo left out of Japan’s national squadNagatomo lämnas utanför det japanska landslaget-->
March 15, 2013 10:22
( )

NAGATOMO1
Yuto Nagatomo will not play the upcoming Word Cup-qualifying match for Japan. The Italian coach Alberto Zaccheroni have chosen to leave Nagatomo in Milan for him to receive full recovery before coming back to play. This is good news for Inter, now they won’t have to worry about Nagatomo taking a serious injury. NAGATOMO1
Yuto Nagatomo lämnas utanför det japanska landslaget i kommande VM-kvalmatch för Japan. Den italienske förbundskapten Alberto Zaccheroni har valt att lämna Nagatomo i Milano för honom att återhämta sig från sin skada ordentligt. Detta är goda nyheter för Inter som inte behöver oroa sig för att Nagatomo ska dra på sig en allvarlig skada.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter