Gazzetta: Bardi to Samp – Icardi to InterGazzettan: Bardi till Samp – Icardi till Inter

Gazzetta: Bardi to Samp – Icardi to InterGazzettan: Bardi till Samp – Icardi till Inter-->
<!--:en-->Gazzetta: Bardi to Samp – Icardi to Inter<!--:--><!--:sv-->Gazzettan: Bardi till Samp – Icardi till Inter<!--:-->
March 20, 2013 12:14
( )

Bardi01
Gazzetta della Sport writes today that the young goalkeeper Francesco Bardi (on loan to Novara this season) could go from Inter to Samdoria, in order to make the deal for Mauro Icardi easier. If we are talking about a loan, permanent transfer or co-ownership, is not yet clear.Bardi01
Gazzetta della Sport rapporterar idag att Inters målvakt Francesco Bardi (nu på lån i Novara) kan komma att flytta till Sampdoria för att kunna köpa loss Mauro Icardi till en behagligare summa. Om det talas om ett lån, permanent övergång eller ett delägarskap, framgår inte än.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter