Jonathan: I can do well here!, Cassano…”Jonathan: ”Jag kan göra det bra här!, Cassano…”

Jonathan: I can do well here!, Cassano…”Jonathan: ”Jag kan göra det bra här!, Cassano…”-->
March 20, 2013 20:14
( )

jonathan

After a good performance against Tottenham, Sky spoke to Jonathan: “I think I did well at Parma. I can also do well at Inter where there is more quality.
They say that there is a lot of pressure in Italy, but in Brazil people have high expectations.


I want to be one if the strongest names in Italy so I hope everyone has faith in me. With my work here I can become a part of the national team, although the competition is tough from Dani Alves and Maicon.


We need to have our supporters with us to reach the third spot which is our main goal.


Cassano is a very good person who always says what he thinks. He is a golden boy” Jonathan concludes.jonathan

Efter en bra prestation mot Tottenham, pratar Sky med Jonathan ”Jag tyckte att jag gjorde det bra i Parma. Jag kan även göra det bra i Inter där det finns mer kvalite´.

De säger att i Italien finns det press men även i Brasilien finns där höga förväntningar på oss. Jag vill bli en av de starkaste namnen i Italien och jag hoppas att jag har förtroende från alla. Med det jobbet hoppas jag att få vara en del landslaget även om där är tuff konkurrens i form av Dani Alves och Maicon.

Vi måste ha supportrarna med oss så kan vi nå tredje platsen som är vårt mål.

Cassano är en mycket bra person som alltid säger vad han tycker. ”Han är en gyllene pojke” avslutar Jonathan

 

 

By Christopher Hansson
Close

Subscribe

to our newsletter