Gazzetta: Eriksen would cost Inter 15 million eurosGazzettan: Eriksen skulle kosta Inter 15 miljoner euro

Gazzetta: Eriksen would cost Inter 15 million eurosGazzettan: Eriksen skulle kosta Inter 15 miljoner euro-->
March 24, 2013 17:00
( )

Eriksen
Gazzetta della Sport writes today about Ajax Danish midfielder Christian Eriksen could come to Inter in the summer. His contract expires in 2014 and Inter are reported to be interested. According to Gazzetta della Sport, the negotiations would start at 15 million euros. But it’s most likely to be cheaper since Eriksen’s contract is due to expire.Eriksen
Gazzetta della Sport skriver idag att Christian Eriksen kan lämna Ajax i sommar på grund av hans kontrakt som går ut 2014. Ajax sägs vilja sälja för att tjäna något på honom och Inter står redo att förhandla. Enligt Gazzettan skulle budgivningen starta på 15 miljoner euro, men kan komma att sänkas på grund av Eriksens utgående kontrakt.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter