Inter interested in “the new Pogba”Inter är intresserade av “den nye Pogba”

Inter interested in “the new Pogba”Inter är intresserade av “den nye Pogba”-->
<!--:en-->Inter interested in “the new Pogba”<!--:--><!--:sv-->Inter är intresserade av “den nye Pogba”<!--:-->
March 29, 2013 12:00
( )


Fcinternews.it reports today that Inter keeps an eye on Geoffrey Kondogbia, a french midfielder born in 1993 who plays for Andalusia club Sevilla in the Spanish first division. Kondogbia has been mentioned in the press lately as the new Paul Pogba, the young french central midfielder who reached great sucess in Juventus. The defensive midfielder has played 15 games for Sevilla, scoring one goal. Fcinternews.it skriver idag att Inter håller ögonen på Geoffrey Kondogbia, en fransk centralmittfältare född 1993 och spelar för Andalusiska klubben Sevilla i spanska första divisionen. Kondogbia beskrivs numera i media som den nye Pogba, refererat till den unge franske mittfältaren som gick till Juventus i somras och uppnått stora framgångar. Kondogbia har spelat 15 matcher för Sevilla och gjort ett mål.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter