Kovacic: “It’s a joy for me to be here”Kovacic: “En glädje för mig att vara här”

April 3, 2013 21:15
( )

Inter’s new starlet Mateo Kovacic was interviewed shortly after todays win against Sampdoria by Inter Channel and had this to say: “It was difficult to control the midfield today, but it was three important points and I’m happy for this reason. It’s a joy for me to be here, I feel I’m improving game by game and I know I can give more. I have to come to terms with becoming familiar with all that’s new, in the future I will only improve” he concludes.

Inters nya kelgris Mateo Kovacic intervjuades kort efter matchen av Inter Channel: “Det var svårt att styra mittfältet idag, men det var tre viktiga poäng och jag är glad av denna anledning. Det är en glädje för mig att vara här, jag blir bättre efter varje match och jag kan ge mer. Jag måste lära känna allt som är nytt, i framtiden kommer jag bara att bli bättre” avslutar han.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter