Palacio: “We didn’t win only thanks to me”Palacio: “Vi vann inte enbart tack vare mig”

<!--:en-->Palacio: “We didn’t win only thanks to me”<!--:--><!--:sv-->Palacio: “Vi vann inte enbart tack vare mig”<!--:-->
April 3, 2013 20:54
( )

 

Todays Man om The Match at the Stadio Luigi Ferrari was undoubtedly Rodrigo Palacio who thanks to his brace keeps Inters hopes of participating in next years Champions League alive. After the match he was interviewed by Italian Sky and it was a humble man who greated the questions with a smile: “I hope that we’ve restarted our hunt. It was very important to start winning again, it’s been a tough few days but today we played really well. Today’s win helps us, we get to restore some confidence back in the team and now we’re looking forward to the game against Atalanta where we again will come up against a difficult opponent.”

Palacio Inter’s savoiur? No, no, I only score the goals, full stop. The win however belongs to the team, it was very important that we didn’t concede any goals today. In fact it was fundamental today as we went through some very difficult periods today. Derby for me against Samp? What counts is that we win, of course I’m very happy given my history with Genoa as I’m sure you’re all aware of.”

A short while later he was interviewed by Premuim Calcio: “It was very important to win today because we found ourself in a very tight spot. Today we showed character, now I have to keep on working hard in order to keep scoring more goals. The third spot? I think that if we win on Sunday we might be there….” he concludes.

Matchens bästa spelare ikväll på Stadio Luigi Ferrari var självklart Rodrigo Palacio som med sina 2 mål såg till att hoppet för att spela i nästa års upplaga av Champions League fortfarande lever kvar för Inter. Efter matchen intervjuades han av italienska Sky och det var en ödmjuk herre som mötte frågorna med ett leende: “Jag hoppas att vi påbörjat jakten. Det var viktigt att åter börja vinna igen, det var en tuff period men idag gjorde vi bra ifrån oss.  Dagens vinst hjälper oss, vi får lite förtroende i laget och nu tänker vi på Atalanta där vi återigen kommer möta på tufft motstånd.”

“Palacio räddar Inter? Nej, nej, jag gör målen punkt slut. Men Segern är tack vare alla, det är viktigt att laget inte släppte in något mål. Det var fundamentalt idag då vi stundtals hade det tufft idag. Derby mot Samp? Det som räknas är att vi vinner, jag är givetvis väldigt nöjd även om ni känner till min historia med Genoa.”

En kort stund därefter intervjuas han av Premium Calcio: “Det var väldigt viktigt att vinna idag eftersom vi befann oss i ett tufft läge. Idag visade vi prov på karaktär, nu måste jag fortsätta jobba för att göra fler mål. Tredje platsen? Jag tror att om vi vinner på söndag så är vi där…” avslutar matchhjälten.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter