Sky – Moratti and the russians in Saras, Inter, the transfer market…Sky – Moratti och ryssarna i Saras: Inter, mercaton…

Sky – Moratti and the russians in Saras, Inter, the transfer market…Sky – Moratti och ryssarna i Saras: Inter, mercaton…-->
April 15, 2013 22:36
( )
SempreInter.com

Moratti002

From the studio of Sky, Massimiliano Nebuloni explains the situation and the possible benefits that might arrive with the Rosneft-Saras affaire, in wich Moratti sells parts of his company to the russians.

“It is certain that thiss will bring some calm to the financial situation in Saras and for Moratti. But it is important that the Inter fans doesn’t hope too much on increased strenght on the transfer market. Because this is a deal that does’t regard Inter. Even if there of course will be an indirect effekt.”Moratti002

Från Sky’s studio förklarar Massimiliano Nebuloni situationen och de eventuella fördelar som kan komma med affären Rosneft-Saras, där Moratti säljer delar av sitt företag till det ryssarna.

“Med all säkerhet så kommer detta ge en del lugn åt den ekonomiska situationen i Saras och för Moratti. Men det är viktigt att Interfansen inte börjar tro att det här kommer att stärka de på mercaton, därför att det här är inte en affär som gäller klubben Inter. Även om det såklart har en indirekt påverkan.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter