#4

#4-->
April 24, 2013 14:40
( )
SempreInter.com

zanetti07

CON IL NUMERO 4, IL NOSTRO CAPITANO, JAVIER….. ZANETTI.  Speakern presenterar Javier Zanetti inför matchen mot Parma, precis som den tidigare matchen mot Roma precis som i av kaptenens tidigare matcher i karriären. Det var få som uppmärksammade att vår kapten slog nådde en ny milstolpe i sin karriär i söndags. Efter att ha gått om Gianluca Pagliuca i antalet spelade matcher i Serie A i februari,  så gjorde kapten Zanetti sin sammanlagt 1100:e match i karriären mot senast mot Parma.

Det här betyder att Zanetti är den fotbollsspelaren genom tiderna som gjort 4:e flest matcher. Framför honom är två målvakter och även Roberto Carlos. Topp tio på de spelare som gjort flest matcher genom tiderna ser ut såhär:

1) Peter Shilton        1390 matcher

2) Roberto Carlos      1127

3) Ray Clemence      1118

4) Javier Zanetti      1100

5) Pat Jennings        1096

6) Rogerio Ceni         1064

7) James Bal            1056

8) David Seaman     1047

9) Paolo Maldini       1041

10) Graham Alexander  1025

Innan han lägger skorna på hyllan lär kaptenen ha tagit sig upp till andraplatsen på listan. Men just nu förtjänar han att hyllas för att han precis som tröjnumet han bär, tagit sig till fjärdeplatsen på den här listan. Han förtjänar att hyllas för att han är den som springer mest i varje match trots att han snart blir 40 år gammal. Han förtjänar att hyllas för att han är den bästa representanten en klubb som Inter kan ha och han förtjänar att hyllas för att han kommer bli klubben trogen sin karriär ut, och även efter det.

C’è solo un capitano.zanetti07

CON IL NUMERO 4, IL NOSTRO CAPITANO, JAVIER….. ZANETTI.  Speakern presenterar Javier Zanetti inför matchen mot Parma, precis som den tidigare matchen mot Roma precis som i av kaptenens tidigare matcher i karriären. Det var få som uppmärksammade att vår kapten slog nådde en ny milstolpe i sin karriär i söndags. Efter att ha gått om Gianluca Pagliuca i antalet spelade matcher i Serie A i februari,  så gjorde kapten Zanetti sin sammanlagt 1100:e match i karriären mot senast mot Parma.

Det här betyder att Zanetti är den fotbollsspelaren genom tiderna som gjort 4:e flest matcher. Framför honom är två målvakter och även Roberto Carlos. Topp tio på de spelare som gjort flest matcher genom tiderna ser ut såhär:

1) Peter Shilton        1390 matcher

2) Roberto Carlos      1127

3) Ray Clemence      1118

4) Javier Zanetti      1100

5) Pat Jennings        1096

6) Rogerio Ceni         1064

7) James Bal            1056

8) David Seamen     1047

9) Paolo Maldini       1041

10) Graham Alexander  1025

Innan han lägger skorna på hyllan lär kaptenen ha tagit sig upp till andraplatsen på listan. Men just nu förtjänar han att hyllas för att han precis som tröjnumet han bär, tagit sig till fjärdeplatsen på den här listan. Han förtjänar att hyllas för att han är den som springer mest i varje match trots att han snart blir 40 år gammal. Han förtjänar att hyllas för att han är den bästa representanten en klubb som Inter kan ha och han förtjänar att hyllas för att han kommer bli klubben trogen sin karriär ut, och även efter det.

C’è solo un capitano.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter