Nebuloni (Sky): “Botta another Ricky? There is a difference…”Nebuloni (Sky): “Botta en ny Ricky? “Det finns en skillnad…”

Nebuloni (Sky): “Botta another Ricky? There is a difference…”Nebuloni (Sky): “Botta en ny Ricky? “Det finns en skillnad…”-->
<!--:en-->Nebuloni (Sky): “Botta another Ricky? There is a difference…”<!--:--><!--:sv-->Nebuloni (Sky): “Botta en ny Ricky? “Det finns en skillnad…”<!--:-->
April 30, 2013 18:19
( )

Ruben Botta

Massimiliano Nebuloni was asked live on Italian Sky Sport 24 to give his view on Inter’s new signing Ruben Botta and whether or not he will be a disappointment like Ricky Alvarez: “From the highlights that we’ve seen it’s easy to see that Botta looks to be a very good player. Now it’s up to him not to go down the same path as Alvarez has done but he has an advantage and that is that he doesn’t command a hefty transfer fee, in fact he won’t cost Inter anything as he has signed on a free transfer.”Ruben Botta

Massimiliano Nebuloni tillfrågades av italienska Sky att ge sin syn på Inters värvning av Ruben Botta och ifall han kommer vara en besvikelse a lá Ricky Alvarez: “Från de höjdpunkter man sett så ser Botta ut att vara en väldigt bra spelare. Nu är det upp tll honom att inte göra som Alvarez gjort, men till hans fördel talar att han inte kostade mycket pengar då han i själva verket kostade ingenting i övergångssumma.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter