Sportske – Inter have made an offer for MarkovicSportske – Inter har lagt ett bud på Markovic

Sportske – Inter have made an offer for MarkovicSportske – Inter har lagt ett bud på Markovic-->
<!--:en-->Sportske – Inter have made an offer for Markovic<!--:--><!--:sv-->Sportske – Inter har lagt ett bud på Markovic<!--:-->
April 30, 2013 20:00
( )
SempreInter.com

Markovic

According to Serbian media outlet Sportske Inter have made an official offer in the region of 12-15 million Euros for Lazar Markovic who is said to be on the verge of signing for Chelsea. The player himself is said to prefer a move to Chelsea which makes a possible transfer to Inter look more and more unlikely.Markovic

Enligt Serbiska portalen Sportske så har Inters ledning lagt ett bud på mellan 12-15 miljoner € på Lazar Markovic men som dessvärre är mycket nära en övergång till Chelsea. Spelarens själv uppges föredra en flytt till Chelsea vilket gör att en affär ser mycket svår ut för tillfället.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter