Tuttosport – Moratti confirms Stramaccioni, Silvestre…Tuttosport – Moratti har förtroende för Strama, Silvestre…

Tuttosport – Moratti confirms Stramaccioni, Silvestre…Tuttosport – Moratti har förtroende för Strama, Silvestre…-->
<!--:en-->Tuttosport – Moratti confirms Stramaccioni, Silvestre…<!--:--><!--:sv-->Tuttosport – Moratti har förtroende för Strama, Silvestre…<!--:-->
April 30, 2013 13:12
( )

Strama salme

 

Inter President Massimo Moratti still has faith in Andrea Stramaccioni, the defeat against Palermo hasn’t changed anything Tuttosport reports. The Inter patron finds himself in an odd situation seeing that the team keeps losing points as well as key team members but despite this the team keeps fighting to the end and deserved a point against a Palermo team who is fighting to avoid the relegation drop to Serie B.

The Turin-based newspaper reports, however, that Matias Silvestre has been singled out by the Inter-management as one of those who was very disappointing.Strama salme

Inters President Massimo Moratti har fortsatt förtroende för Andrea Stramaccioni och att förlusten mot Palermo har inte ändrat någonting enligt Tuttosport. Moratti och Inter genomgår en pardaoxal situation situation just nu när laget förlorar poäng såväl som viktiga spelare men att laget trots detta fortsätter att kämpa och förtjänade minst en poäng mot ett Palermo som kämpar för sin fortsatta överlevnad i Serie A.

Den Turin-baserade tidningen rapporterar däremot att Matias Silvestre var en av de spelare som Inter-ledningen upplever inte ska ha levt upp till förväntningarna.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter