CdS: Moratti dreams of FabregasCdS: Moratti drömmer om Fabregas

CdS: Moratti dreams of FabregasCdS: Moratti drömmer om Fabregas-->
May 5, 2013 02:22
( )

Barcellona-Inter Champions League
In tomorrows Corriere dello Sport, there is an article about Inter and their pursuit of a big name for next season. Names like Luca Modric from Real Madrid or Alexis Sanchez of Barcelona. In Corriere dello Sport, we can read about Massimo Moratti’s latest dream: Fabregas from Barcelona!

However, at this point, it is not likely that Inter could come up with a bid to match the price that Barcelona paid to bring Fabregas from Arsenal (40 million euros), and it is not likely that Barcelona will let him go. Then again, if Moratti could finds investors for the club, this could become reality.Barcellona-Inter Champions League
I morgonens Corriere dello Sport, kan man läsa om Inters jakt på ett stort namn till nästa säsong. Namn som Luca Modric från Real Madrid eller Alexis Sanchez från Barcelona. Nu kommer även namnet på Morattis senaste dröm: Fabregas!

Dock är det föga troligt att Fabregas skulle gå till Inter då Barcelona spenderade 40 miljoner euro för att ta honom från Arsenal, alltså måste Inter matcha den summan, vilket i dagsläget är omöjligt. Skulle däremot Moratti få in investerare i klubben så kan allting väldigt hastigt förändras.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter