Pasa: “I’ve learned so much”Pasa: “Jag har lärt mig så mycket”

Pasa: “I’ve learned so much”Pasa: “Jag har lärt mig så mycket”-->
<!--:en-->Pasa: “I’ve learned so much”<!--:--><!--:sv-->Pasa: “Jag har lärt mig så mycket”<!--:-->
May 5, 2013 23:36
( )
SempreInter.com

Pasa
Simone Pasa spoke to Inter Channel after the game at Sao Paolo tonight, after a defeat for Inter. However, Pasa seems happy for the chance he’s gotten at Inter.

“It is strong emotions to walk on to the pitch in this shirt. I’m very happy for myself, but at the same time sad for the team, because we didn’t win. Me and Cambiasso had already started warming up in the first half and then I had the chance to make my entrance. I’ll play wherever the coach wants me. It is a great experience with the first team. I’ve learned so much, there is a different pace in the games and a lot more professionalism. I could never picture this moment at the beginning of the season.”Pasa
Simone Pasa uttalade sig till Inter Channel efter matchen mot Napoli och hade mycket att säga om sina erfarenheter med Inter.

“Det är mycket starka känslor att kliva ut på planen i Inters tröja. Jag är väldigt lycklig för egen del, men ledsen att laget inte kunde ta med sig tre poäng. Jag och Cambiasso värmde upp redan i första halvlek och även jag fick min chans på planen idag. Jag spelar vart än tränaren vill ha mig. Det är en stor erfarenhet att spela med A-laget och jag har lärt mig så mycket. Det är en helt annan fart i matcherna och allt är mycket proffsigare. Jag hade aldrig föreställt mig det här i början av säsongen.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter