Pedulla: “Inter follows Modric, but there is a problem”Pedulla: “Inter följer Modric, men det finns ett problem”

Pedulla: “Inter follows Modric, but there is a problem”Pedulla: “Inter följer Modric, men det finns ett problem”-->
May 5, 2013 02:28
( )
SempreInter.com

modric+kovacic
Alfredo Pedulla spoke today in Rai Sport about Inter’s interest for Luca Modrid. According to Pedulla, Real Madrid hopes to buy Marco Veratti from PSG during the summer and Luca Modric will have to leave. Inter are interested and have followed Modric since January, but there is still an expensive deal to make.modric+kovacic
Alfredo Pedulla uttalade sig tidigare idag i Rai Sport om Inters intresse för Real Madrids Luca Modric. Enligt Pedulla så hoppas Real Madrid på att värva Marco Veratti från PSG till sommaren och då kommer Modric att säljas. Inters intresse är seriöst och Inter har följt Modric sen i januari, men det är fortfarande en dyr affär.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter