Gazzetta: Montella is unsure, Inter…Gazzetta: Montella är osäker, Inter…

Gazzetta: Montella is unsure, Inter…Gazzetta: Montella är osäker, Inter…-->
<!--:en-->Gazzetta: Montella is unsure, Inter…<!--:--><!--:sv-->Gazzetta: Montella är osäker, Inter…<!--:-->
May 6, 2013 16:45
( )

Montella01

Gazzetta dello Sport online edition has analyzed the names that could possibly replace Andrea Stramaccioni as Inter’s manager for next season. According to the Gazzetta.it, Montella could become a real option for Inter especially in the wake of Montella’s comments made on Saturday night after the heavy defeat against Roma when he replied that he didn’t know how his future looked as he is yet to discuss this with the Viola directors. This comment, Gazzetta argues, could open up a potential move to Inter.Montella01

Gazzetta dello Sport genomför en omfattande analys över de tänkbara namn som kan komma att ersätta Andrea Stramaccioni som tränare för Inter inför nästa säsong. Enligt Gazzettan så kan Montella vara ett riktigt alternativ för Inter då tränaren efter lördagens förlust mot Roma sa att han inte visste något om sin framtid och att man ännu inte diskuterat detta. Denna kommentar tros, enligt Gazzettan, kunna öppna för en eventuell flytt till Inter.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter